1/12
WELKOM

Bij ons seminarie hebben wij verschillende opleidingen op verschillende niveaux. Ieder die graag actief bezig wil zijn in de kerk is welk. Wij leiden predikanten op, maar ook Theologische wetenschappers, evangelisten, jeugdwerkers en nog veel meer. Ieder van elke kerk is welkom en voor elk is een passende opleiding, voor jong en oud, want in Gods wijngaard zijn werkers van alle leeftijden.

NIEUWS

Bij ons Seminarie wordt niet alleen gestudeerd, maar ook afgestudeerd. De studenten van de Basis Opleiding Theologie studeren vaak af door een preek te houden en in het studiejaar 2018-2019 zijn in ieder geval 2 studenten afgestudeerd voor de B.T.O, namelijk op 23 juli is onze zuster Judith Roosveld afgestudeerd en op 5 augustus is broeder Renaldo Verwey afgestudeerd.

Van de Middelbare Theologische Opleiding zijn op 14 juni 2 studenten afgestudeerd, namelijk zuster S.ri Resmordonea-Adna en
zuster  Liesbeth Vrede-Dundas.

In november 2019 hopen er weer een aantal studenten af te studeren  voor diverse studierichtingen, onder anderen ook voor onze bachelor-opleidingen

 

Zuster Sri Resomardono-Adna heeft haar scriptie verdedigd met de titel:

"Een onderzoek naar de relevantie van catechese voor de kwantitatieve en kwalitatieve groei binnen de de gemeente Griya Suci".

Op de foto ziet u haar met de 3 examinatoren.

Op 23 juli 2019 is zuster Judith Roosveld afgestudeerd voor de Basis Opleiding Theologie.

Ze werd bij haar afstuderen begeleid door onze Afrikaanse docent broeder Luvula.

OPROEP

KOM VOORAL STUDEREN BIJ ONS SEMINARIE
IEDEREEN IS WELKOM

NIEMAND IS TE OUD.

We hebben studies op elk niveau: niet alleen twee bachelor-studies, ook een middelbare opleiding en een basisopleiding. Behalve de gewone studierichtingen zijn er ook nog diverse cursussen, waarbij u zich kunt inschrijven,

Het gaat b.v. om een cursus Bijbelstudie op maandagavond, een cursus voor zondagsschool-leidsters op dinsdagavond en een cursus pastoraat op donderdagavond.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om Hebreeuws voor beginners te volgen of eventueel ook Bijbels Grieks.

Verder staan er op het programma diverse extramurale cursussen in Klaaskreek, Commewijne en Groningen die moeten nog van start gaan. Meer informatie bij het secretariaat.

MAAK CONTACT MET ONS

Joh. Raillardlaan 1-3
Paramaribo
Suriname

telefoon 00597-479648/
                00597-8770420
email: ts.studadm@gmail.com

FOLLOW US
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Wix Google+ page

Zuster Liesbeth Vrede-Dundas heeft haar scriptie verdedigd met de titel:
"Bevrijdingspastoraat In de Evangelische Broedergemeente Suriname".

Op de foto ziet u haar met haar scriptiebegeleider Bisschop Kent en met Bisschop Pansa.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now